Ramon Macip -Dolors Granés. 80 anys d’il·lusions!

El proper 19 de març a les 12 del migdia s’inaugurarà al Museu de Cardede l’exposició Ramon Macip-Dolors Granés.  80 anys d’il·lusions!

Un recoregut per la història de l’escola des dels seus origens a Can Serra i passant per les diferents etapes de construcció de l’actual recinte escolar així com la figura del mestre, les famílies i els alumnes.

Cardedeu té un teixit educatiu basat en l’escola pública que ve de lluny i que situa les 5 escoles dins el mapa escolar de Catalunya com un model d’excel·lència. Però això no hauria estat possible si des de l’Ajuntament no s’hagués apostat per un model com aquest ja des de l’últim quart del segle XX. Aquest model va fer possible que arribessin a Cardedeu equips de mestres molt implicats en les reformes educatives d’aquells anys de la transició política.

L’escola Ramon Macip – Dolors Granés, que commemora els 80 anys del seu naixement, representa l’origen d’aquest teixit, tal com es pot veure en l’exposició al Museu.

L’exposició es podrà visitar a la planta baixa del Museu fins el 5 de juny de 2016, l’entrada és gratuïta i si feu la visita en família, podeu demanar el joc de pistes de l’exposició! Descobrireu un munt d’històries de l’escola a Cardedeu!