SERVEI D’ACOLLIDA

L’acollida és un espai que oferim a les famílies per tal de facilitar la conciliació entre els horaris a la vida laboral amb els de l’escola i és un servei que el duu a terme l’equip de treball de Temps Teu.

Entenem que és un espai on els nens i nenes necessiten d’un entorn familiar i acollidor on puguin portar a terme un joc lliure amb propostes pedagògiques i educatives diverses (creativitat, lectura, manualitats, joc lliure) que es poden fer en grup o individualment.

A més, per unificar la part pedagògica amb els espais, es va remodelar i estudiar la manera de fer un espai acollidor en el que els infants es puguin sentir com a casa per passar una estona agradable amb els seus companys.

A més, normalment, un divendres al mes,  l’espai d’acollida es converteix en un espai obert per les famílies, amics i gent del poble en el que puguem compartir fent activitats tots junts.

Per tant, podreu comptar amb aquest espai per proposar activitats que us faci il·lusió fer o simplement venir a gaudir de les propostes que us oferim. Pels nens/es que els seus familiars o amics no puguin assistir podran fer servir l’espai com acollida amb les nostres monitores com cada dia.

El servei d’acollida pels infants que fan extraescoalrs a la tarda està inclòs en el preu de l’activitat extraescolar.

Per a més informació:
ACOLLIDA I EXTRAESCOLARS