FEU-VOS SOCIS DE L’AFA!

Us animem a fer-vos sòcies i a participar de l’AFA Granés (l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Ramon Macip-Dolors Granés de Cardedeu, a fer més gran la família del Granés!!

Som mares i pares voluntàries que aportem el nostre gra de sorra per fer comunitat, acompanyar-nos i fer créixer els projectes de l’escola.

Gestionem acollida, casalets i extraescolars, muntem xerrades i activitats d’interès per les famílies, donem un cop de mà amb el que calgui a l’escola…

 

Què més fem?

  • Actuem d’interlocutors entre les famílies, l’equip directiu i el professorat.
  • Canalitzem la veu de les famílies en la comunitat educativa.
  • Organitzem i gestionem activitats i serveis (activitats extraescolars, servei d’acollida, casals…) amb els recursos que entre tots els associats aportem.
  • Col·laborem amb projectes educatius dins dels horaris lectius com la biblioteca, l’hort, el pati, etc.

Si esteu interessats en fer comunitat i participar activament en el procés educatiu dels vostres infants, us convidem a fer-vos socis i sòcies i a col·laborar amb l’AFA!

Des de la web/app d’AMPASOFT, podreu accedir a les vostres dades i a tots els serveis que des de l’AFA us oferim: inscripció com a famílies sòcies de l’AFA, a les extraescolars i al servei d’acollida, gestió dels cobraments de tots els serveis, etc. Els que ja éreu socis NO heu de fer nou registre a AMPASOFT. Els nous socis us podeu registrar directament a través de la web https://afagranes.ampasoft.net

Ser família sòcia de l’AFA són 35€ anuals si teniu un fill o una filla escolaritzats al centre o una aportació voluntària de 45€ si en teniu dos o més de dos.

L’AFA la formem tots i totes i els nostres fills i filles se’n beneficien.
Tots i totes som AFA!

afagranes@gmail.com

Recordeu que disposem d’un telèfon de contacte només durant els horaris d’acollida i destinat exclusivament a aquest servei / 691907242

Per altres temes, si et plau, contacteu-nos per correu electrònic.