FEU-VOS SOCIS DE L’AFA!

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Ramon Macip-Dolors Granés de Cardedeu som una associació sense afany de lucre formada per familiars d’alumnes del centre amb una missió: contribuir a la millora educativa de la nostra escola col·laborant de forma activa i dialogant amb la comunitat educativa.

Què fem?

  • Actuem d’interlocutors entre les famílies, l’equip directiu i el professorat.
  • Canalitzem la veu de les famílies en la comunitat educativa col·laborant-hi amb entesa.
  • Administrem i gestionem els recursos que entre tots els associats aportem per organitzar activitats i serveis (activitats extraescolars, servei d’acollida, casals…).
  • Col·laborem amb projectes educatius dins dels horaris lectius com la biblioteca, l’hort, el pati, etc.

Podeu formar part de l’AFA els familiars dels alumnes de l’escola. Si esteu interessats en fer comunitat i participar activament en el procés educatiu dels vostres infants, us convidem a fer-vos socis i sòcies i a col·laborar amb l’AFA!

Com a novetat, explicar-vos que aquest any comptarem amb un software/aplicació de gestió en línia de tots els serveis de l’AFA: inscripció com a famílies sòcies de l’AFA, a les extraescolars i al servei d’acollida, gestió dels cobraments de tots els serveis, etc. Des de la web/app d’AMPASOFT, podreu accedir a les vostres dades i a tots els serveis que des de l’AFA us oferim.

Molt important! Els que ja éreu socis NO heu de fer nou registre a AMPASOFT. Rebreu un correu electrònic amb un enllaç des del que podreu actualitzar la vostra contrasenya i accedir a les vostres dades. Els nous socis us podeu registrar directament a través de la web https://afagranes.ampasoft.net

Ser família sòcia de l’AFA són 35€ anuals si teniu un fill o una filla escolaritzats al centre o una aportació voluntària de 45€ si en teniu dos o més de dos.

L’AFA la formem tots i totes i els nostres fills i filles se’n beneficien.
Tots i totes som AFA!

afagranes@gmail.com

Recordeu que disposem d’un telèfon de contacte només durant els horaris d’acollida i destinat exclusivament a aquest servei / 691907242

Per altres temes, si et plau, contacteu-nos per correu electrònic.

 

%d bloggers like this: