FEU-VOS SOCIS DE L’AFA!

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’escola Ramon Macip-Dolors Granés de Cardedeu som una associació sense afany de lucre formada per familiars d’alumnes del centre amb una missió: contribuir a la millora educativa de la nostra escola col·laborant de forma activa i dialogant amb la comunitat educativa.

Què fem?

  • Actuem d’interlocutors entre les famílies, l’equip directiu i el professorat.
  • Canalitzem la veu de les famílies en la comunitat educativa col·laborant-hi amb entesa.
  • Administrem i gestionem els recursos que entre tots els associats aportem per organitzar activitats i serveis (activitats extraescolars, servei d’acollida, casals…).
  • Col·laborem amb projectes educatius dins dels horaris lectius com la biblioteca, l’hort, el pati, etc.Full-alta-socis_2020-2021

Podeu formar part de l’AFA els familiars dels alumnes de l’escola i si esteu interessats en participar activament en el procés educatiu dels vostres infants, us convidem a fer-vos socis i sòcies i a col·laborar amb l’AFA!

Per fer-vos socis, baixeu-vos el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Ens el podeu fer arribar per correu electrònic o a la bústia de l’AFA a l’edifici de Primària.

Ser família sòcia de l’AFA són 35€ anuals si teniu un fill o una filla escolaritzats al centre o una aportació voluntària de 45€ si en teniu dos o més de dos.

L’AFA la formem tots i totes i els nostres fills i filles se’n beneficien.
Tots i totes som AFA!

afagranes@gmail.com

Recordeu que disposem d’un telèfon de contacte només durant els horaris d’acollida i destinat exclusivament a aquest servei / 691907242

Per altres temes, si et plau, contacteu-nos per correu electrònic.