SERVEI D’ACOLLIDA

ACOLLIDA PREUS 2021El servei d’acollida a l’escola Granés és coordinat per l’AFA de l’escola.

Per fer ús del servei d’acollida, cal ser soci de l’AFA i omplir els següents documents:
Formulari d’inscripció
Declaració responsable

L’horari del servei és de 7.30 a 9 h i de 16.10 a 17.30. Es pot ampliar fins a les 18 h si s’avisa amb antelació). Qualsevol modificació horària o l’ús esporàdic del servei d’acollida cal notificar-ho 24 hores abans.

Aquí trobareu tota la informació i normativa del servei d’acollida del curs 2020-2021.

L’acollida és un servei que oferim a les famílies per tal de facilitar la conciliació dels horaris familiars i escolars. Els darrers anys el servei d’acollida ha estat gestionat per Temps Teu a través de conveni de col·laboració amb l’AFA. Des de desembre de 2020, l’AFA de l’escola gestionem directament el servei d’acollida, seguint amb els mateixos monitors i línia pedagògica.

Entenem l’acollida com un espai on els nens i nenes se sentin en un entorn familiar i acollidor, on puguin dur a terme un joc lliure i alhora propostes pedagògiques i educatives diverses: creativitat, lectura, manualitats… i puguin passar una estona agradable amb els seus companys.

Aquest any s’ha canviat la tarifa facilitant un preu/hora per ús real i no quotes fixes mensuals, tenint en compte la possibilitat que hi hagi confinaments puntuals durant el curs. El servei d’acollida pels infants que fan extraescolars a la tarda està inclòs en el preu de l’activitat.

Per a més informació:
afagranes@gmail.com

Recordeu que disposem d’un telèfon de contacte només durant els horaris d’acollida i destinat exclusivament a aquest servei / 691907242

Per altres temes, si et plau, contacteu-nos per correu electrònic.