SERVEI D’ACOLLIDA

Enguany el servei d’acollida a l’escola Granés seguirà estant coordinat per l’AFA de l’escola. Entenem l’acollida com un espai on els nens i nenes se sentin en un entorn familiar i acollidor, on puguin dur a terme un joc lliure i alhora propostes pedagògiques i educatives diverses: creativitat, lectura, manualitats… i puguin passar una estona agradable amb els seus companys.

Per fer ús del servei d’acollida, cal ser soci de l’AFA.

L’horari del servei és de 7.30 a 9 h i de 16.30 a 17.30. Es pot ampliar fins a les 18 h en cas que hi hagi un mínim de demanda i s’avisi amb antelació. Qualsevol modificació horària o l’ús esporàdic del servei d’acollida cal notificar-ho preferiblement 24 hores abans.

Noves preinscripcions a través d’AMPASOFT

Les preinscripcions es faran a partir del mes de setembre, a través d’AMPASOFT, el programa de gestió de tots els serveis de l’AFA: inscripció com a famílies sòcies de l’AFA, a les extraescolars i al servei d’acollida, gestió dels cobraments de tots els serveis, etc.

Preu del servei d’acollida

A continuació us detallem els preus del servei d’acollida d’aquest curs:

Per a més informació:
afagranes@gmail.com

Recordeu que disposem d’un telèfon de contacte només durant els horaris d’acollida i destinat exclusivament a aquest servei / 691907242

Per altres temes, si et plau, contacteu-nos per correu electrònic.