SERVEI D’ACOLLIDA

Enguany el servei d’acollida a l’escola Granés seguirà estant coordinat per l’AFA de l’escola. Entenem l’acollida com un espai on els nens i nenes se sentin en un entorn familiar i acollidor, on puguin dur a terme un joc lliure i alhora propostes pedagògiques i educatives diverses: creativitat, lectura, manualitats… i puguin passar una estona agradable amb els seus companys.

Per fer ús del servei d’acollida, cal ser soci de l’AFA.

L’horari del servei és de 7.30 a 9 h i de 16.30 a 17.30. Es pot ampliar fins a les 18 h en cas que hi hagi un mínim de demanda i s’avisi amb antelació. Qualsevol modificació horària o l’ús esporàdic del servei d’acollida cal notificar-ho preferiblement 24 hores abans.

Noves preinscripcions a través d’AMPASOFT

Les preinscripcions es faran a partir del mes de setembre, a través d’AMPASOFT, el programa de gestió de tots els serveis de l’AFA: inscripció com a famílies sòcies de l’AFA, a les extraescolars i al servei d’acollida, gestió dels cobraments de tots els serveis, etc.

Preu del servei d’acollida

Per tal que el servei sigui viable i tenint en compte els usuaris que hi havia el curs passat, s’ha hagut de fer un canvi de tarifa, per poder cobrir el cost real de l’acollida. Un servei que en cap cas vol obtenir beneficis sinó tot el contrari. Si començat el curs s’apunten més famílies i podem oferir el servei a un preu més baix, us ho notificarem el més aviat possible.

Per a més informació:
afagranes@gmail.com

Recordeu que disposem d’un telèfon de contacte només durant els horaris d’acollida i destinat exclusivament a aquest servei / 691907242

Per altres temes, si et plau, contacteu-nos per correu electrònic.