EXTRAESCOLARS

Dilluns 1 de març reprenem les activitats extraescolars de l’AFA.

Aquestes són algunes de les activitats extraescolars proposades per aquest curs per l’AFA. De moment estem oferint Fitkids, Patinatge i Acrobàcia, però si teniu interès en les altres activitats proposades i aconseguim ser un mínim grup de famílies interessades, podem mirar la manera de reobrir les que encara no s’han iniciat.

Les extraescolars, com l’acollida, és un servei que oferim a les famílies per tal de facilitar la conciliació dels horaris familiars i escolars. Els darrers anys aquests serveis han estat gestionats per Temps Teu a través de conveni de col·laboració amb l’AFA. Des de desembre de 2020, l’AFA de l’escola gestionem directament el servei d’acollida i d’extraescolars, seguint amb els mateixos monitors i línia pedagògica.

Aquest curs, afectat per la COVID-19, no podrem oferir les propostes de migdia, però esperem poder desenvolupar les de tarda, complint amb totes les mesures de seguretat.

Les activitats extraescolars s’inicien a l’octubre i finalitzen al mes de maig (tot i que alguna activitat es pugui allargar per motius diversos).

Formulari d’inscripció extraescolars
Declaració responsable