EXTRAESCOLARS


NOVES EXTRAESCOLARS 2021/22

Aquest curs, les propostes d’extraescolars venen carregades de novetats. Des de l’AFA hem intentat recollir les peticions de totes les famílies, en la mesura que ens ha estat possible. 

Noves preinscripcions a través d’AMPASOFT

Les preinscripcions es faran a partir del mes de setembre, a través d’AMPASOFT, el programa de gestió de tots els serveis de l’AFA: inscripció com a famílies sòcies de l’AFA, a les extraescolars i al servei d’acollida, gestió dels cobraments de tots els serveis, etc.

Les preinscripcions es faran a partir del mes de setembre. Com a novetat, explicar-vos que aquest any comptarem amb un software/aplicació de gestió en línia de tots els serveis de l’AFA: inscripció com a famílies sòcies de l’AFA, a les extraescolars i al servei d’acollida, gestió dels cobraments de tots els serveis, etc.

A través d’AMPASOFT, podreu accedir a les vostres dades i a tots els serveis que des de l’AFA us oferim. Molt important! Els que ja éreu socis NO heu de fer nou registre a Ampasoft, només haureu d’actualitzar la vostra contrasenya a través de l’enllaç que us enviarem per correu electrònic. I els nous socis us podreu registrar a través de la web https://afagranes.ampasoft.net

Esperem que les propostes d’extraescolars us engresquin!