Casalet 9 d’ocubre

Com ja sabeu, el proper dia 9 d’octubre l’escola romandrà tancada per ser dia de lliure disposició.

Us informem que per a totes les famílies interessades, l’AMPA de l’escol a Ramon MAcip-Dolors Granés , a través de Temps Teu, oferirà un servei de casalet a l’escola obert també a totes les famílies amb nens de Cardedeu.

Com a novetat aquest curs, per a totes les famílies que ho necessiteu, el casalet disposarà de servei d’acollida dins l’horari habitual.

Els horaris del casalet són amplis i es podran triar les franjes que més convingui a les famílies.

Trobareu tota la informació al web de l’AMPA

També podeu descarregar-vos la informació i el full d’inscripció.

HORARI: 9.00-16.30 h

SERVEIS DISPONIBLES: ACOLLIDA, CARMANYOLA, MENJADOR BUGUI-BUGUI I TÀVIT

OBERT A TOTS ELS NENS I NENES DE CARDEDEU

Us oferim un espai on nens i nenes podran portar a terme diverses activitats lúdiques i creatives a més de compartir amb els seus companys una estona agradable de lleure. Creiem en el joc lliure on podem treballar l´espontaneïtat, relacions socials, l´autonomia, etc. on el principal objectiu serà fomentar un desenvolupament integral dels alumnes. També proposarem diferents activitats dirigides, classificades segons l´edat i per temàtiques on els infants podran agafar eines per treballar l´empatia, solidaritat, respectes pels torns, etc.