L’AMPA T’INFORMA!

Hola de nou famílies!!

S’acosta la festa de la Castanyada i com cada any l’AMPA hi serà present ajudant a l’escola a torrar castanyes per als infants.

Si algú té disponibilitat i vol venir a ajudar a preparar paperine
s amb castanyes, serà benvingut!!

La festa serà el divendres 30 d’octubre i l’escola obrirà les portes a les famílies a partir de les 16 h. A més, l’AMPA hi tindrà un espai visible on podreu trobar samarretes, xapes, informació, etc.


Com ja sabeu, el passat 9 d’octubre es va fer el primer casalet del curs. Hi van participar 20 infants de la nostra escola així com de Can Manent, Mil·lenari i Germans Corbella.

Aprofitem per recordar-vos que el proper dia de lliure disposició serà el dilluns 7 de desembre i totes aquelles famílies que ho necessiteu, també disposareu del servei de casalet.

El proper divendres 23 d’octubre a les 16.30h, a l’espai d’acollida es farà un taller per aprendre a decorar la teva samarreta. El preu per família serà de 2€ i cal fer reserva prèvia a tempsteu@gmail.com o a l’espai d’acollida.


Aprofitem per fer-vos arribar la informació de l’aula esportiva, un programa que es fa a l’escola i que dóna la possibilitat de practicar diferents modalitats esportives d’una manera lúdica i divertida.

Podeu descarregar-vos tota la informació clicant aquí!


Tal i com us hem anat anunciant a les reunions d’aula, el proper 28 d’octubre es passaran els rebuts de la quota de soci.

Us recordem que la quota és de 28€ per família.

 


Informació espai biblioteca:

Com molts de vosaltres ja sabeu, s’està remodelant la biblioteca i fent una nova catalogació dels llibres del fons. Si disposeu d’estones per ajudar, sereu benvinguts!

Podeu posar-vos en contacte amb l’escola o amb l’AMPA per correu electrònic o WhatsApp al 610017760

Per a totes les famílies que col·laboreu o estigueu interessades en col·laborar amb l’associació d’Amics d’en Biel, a partir d’aquesta setmana disposarem de dos contenidors per als taps de plàstic un a l’edifici de primària i un altre al d’infantil.