Casalet de Nadal

Durant els dies de vacances escolars de Nadal, des de l´AMPA i gestionat per Temps Teu, oferim el servei de casalet a les famílies que ho necessiteu. Podeu optar per horari de matí i tarda, diferents opcions per l´estona de menjador i pel servei d’acollida habitual.

Els nens i nenes podran portar a terme diverses activitats lúdiques i creatives, i compartir amb els seus companys una estona agradable de lleure. Creiem en el joc lliure on podem treballar l´espontaneïtat, les relacions socials, l´autonomia, etc. on el principal objectiu serà fomentar un desenvolupament integral dels alumnes. També proposarem diferents activitats dirigides i classificades segons l´edat i per temàtiques on els infants podran adquirir eines per desenvolupar l´empatia, la solidaritat, el respecte pels torns, etc. Tant les activitats més creatives i lliures, com les relacionades amb jocs dirigits, els podrem dirigir segons el nombre de nens i nenes apuntades i segons les seves edats. Per tant, un cop sabem el nombre d´alumnes inscrits acabarem d´elaborar la taula d´activitats i els horaris fent-la arribar a totes les famílies apuntades al casalet.

Els seguiments dels beneficis psicopedagògics els reflectirem en fitxes de seguiment per valorar i millorar les activitats realitzades.

Trobareu tota la informació horaria i de preus clicant aquí!

El Casalet s’oferirà els dies 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i els dies 4, 5, i 7 de gener. A més es dipsosarà de serevi d’acollida (excepte el 24 i 31 de desembre i 5 de gener) i com ja és habitual, els nens i les nenes podran gaudir de de servei de menjador a la Tàvit, al Bugui bugui o servei de carmanyola al propi casal.

La data límit per a la inscripció és el 16 de desembre de 2015.

Trobareu tota la infromació per a fer la inscripció clicant aquí!