Queden pocs dies!! Concurs pel nou logo de l’AMPA

L’AMPA de l’escola Ramon Macip Dolors Granés, per commemorar els 80 anys de l’escola, ha considerat oportú renovar el logotip de l’entitat i per fer-ho s’ha pensat que en aquest canvi hi podria participar tota la comunitat educativa de l’escola Ramon Macip-Dolors Granés.


És per això que hem creat un concurs obert i voluntari tots els nens i nenes per dissenyar el logotip més original i divertit que commemori aquest aniversari. Us animem també a vosaltres famílies a que compartiu aquest disseny amb el vostre infant, que en la mesura del possible hi treballeu plegats essent tots partícips del disseny.
D’entre totes les propostes en sortirà una finalista de cada grup/classe triada pels propis alumnes del grup i finalment quedaran tres finalistes escollides per un jurat format per alumnes, pares/mares i mestres. I d’entre les tres finals se n’escollirà el guanyador que esdevindrà el logotip de l’AMPA .
El nou logotip ha de representar l’AMPA de l’escola Ramon Macip-Dolors Granés i pot contenir tant el nom com les sigles tant de l’entitat com de l’escola (AMPA RM-DG).

Descarrega’t les bases AQUÍ!

Descarrega’t la plantilla per fer el dibuix AQUÍ!