Casal de Setmana Santa

Durant els dies de Setmana Santa, des de l´AMPA i gestionat per Temps Teu, oferim el servei de casalet a les famílies que ho necessiteu.

Podeu optar per horari de matí i tarda, diferents opcions per l´estona de menjador i pel servei d´acollida habitual.

Els nens i nenes portaran a terme diverses activitats lúdiques i creatives, i compartiran amb els seus companys una estona agradable de lleure. Creiem en el joc lliure on podem treballar l´espontaneïtat, les relacions socials, l´autonomia, etc. on el principal objectiu serà fomentar un desenvolupament integral dels alumnes. També proposarem diferents activitats dirigides i classificades segons l´edat i per temàtiques on els infants podran adquirir eines per desenvolupar l´empatia, la solidaritat, el respecte pels torns, etc. Tant les activitats més creatives i lliures, com les relacionades amb jocs dirigits, les definirem en funció del nombre de nens i nenes apuntades i segons les seves edats. Encara i així, tenim un fil conductor planificat. Aquest cop proposem que els infants juguin als oficis i experimentin a traves d´activitats lúdiques, l´importància de cada tasca i treball. Entre tots mirarem com podem organitzar una petita societat on hi haurà forners, bibliotecaris, perruquers i tot el que se´ns ocorri, deixarem volar l ´imaginació. El casalet, proposat conjuntament amb l´AMPA de l´escola Dolors Granés, el seu equip Directiu i Temps Teu, és obert a tots els nens i les nenes de Cardedeu.

Podeu descarregar-vos tota la informació clicant AQUÍ!

Per qualsevol consulta o aclariment podeu escriure un correu a tempsteu@gmail.com o trucar al 667628660