El convidat

Casolem, vol obrir les portes del menjador de l’escola per compartir amb les famílies l’espai de migdia amb la figura del convidat.

Us animeu?

El convidat pot ser qualsevol familiar d’un infant que sigui usuari del servei de migdia de l’escola i que tingui curiositat per saber com s’organitza l’espai de migdia alhora que tindrà la possibilitat de participar activament en els hàbits i rutines de l’espai de migdia, mentre comparteix una estona amb els seus infants.

Per a poder-hi participar, heu de dirigir-vos al menjador de l’escola i reservar dia en un calendari que hi trobareu (un dimarts, dijous o divendres) com a mínim amb una setmana d’antelació i un màxim de dues persones per tal de no alterar el funcionament del servei.

El preu del menú és de 4,10€ i caldrà que compreu el tiquet (com a justificant i reserva del dia) en el mateix menjador a la coordinadora del servei, amb antelació o fins les 9:30h del mateix dia que heu reservat.

Feu clic per accedir a e2809cel-convidate2809d.pdf