Aula esportiva curs 2016-2017

Aprofitem per fer-vos arribar la informació de l’aula esportiva, un programa que es fa a l’escola i que dóna la possibilitat de practicar diferents modalitats esportives d’una manera lúdica i divertida.

L’Aula Esportiva és un programa que es fa a l’escola i que dóna la possibilitat de practicar diferents modalitats esportives d’una manera lúdica i divertida promovent l’esport en la seva vessant educativa, participativa i recreativa amb l’objectiu de donar accés a la practica esportiva a tots els nens i nenes de 3r a 6è de primària de les diferents escoles públiques de Cardedeu.

El preu de l’activitat és de 10 euros per tot el període de classes (del 7 de Novembre fins el 17 de Març).

Els nens i nenes que fan ús del servei de menjador també poden participar a l’aula esportiva. Una vegada s’acabi la classe passaran amb les monitores de menjador per tal de dinar.

Podeu descarregar-vos tota la informació clicant aquí!