Xerrada a l’espai famílies

El passat divendres 13 de gener va tenir lloc a la nostra escola la darrera xerrada emmarcada dins de l’Espai Famílies i Educació, patrocinat per l’AMPA.
La xerrada girà al voltant de com les famílies i educadors podem acompanyar els infants en el desenvolupament del llenguatge, per mitjà de jocs i  altres trucs domèstics i així prevenir els retards i trastorns en el desenvolupament de la parla, el llenguatge i la lecto-escriptura.
La logopeda Lídia del Rio va ser l’encarregada de dur a terme la xerrada que va resultar ser molt interessant i enriquidora.
Us recordem que les xerrades de l’Espai Famílies i Educació, són obertes a totes les famílies de la vila que hi estiguin interessades i són gratuïtes.

Amb una assistència propera a les 100 persones, la conferència va servir per donar consells i eines, així com  recursos lúdics per a les famílies i comunitat educativa en general a fi d’evitar en edat temprana disfuncions tant en la parla com a la lectoescriptura.
Aquesta xerrada s’enmarca dins l’Espai Famílies i Educació que, organitzat entre l’escola i l’ampa, vol oferir noves visions i facilitar recursos pedagògics a tots els agents que conformen la comunitat educativa de Cardedeu.
Totes les iniciatives d’aquest espai estan obertes a tothom, no només a famílies i mestres del Granés, i són gratuïtes.
Trobareu més informacó a : https://logopedalidia.wordpress.com/