Nou taller a la Biblioteca Astèix!

Aquest mes febrer, amb el patrocini de l’AMPA, repetim taller a la biblioteca de l’escola, adreçat a tots els alumnes de l’escola acompanyats de les seves famílies. Un espai on passar una estona agradable a la biblioteca de l’escola per a remenar i descobrir un munt d’històries meravelloses i compartir-les amb els pares, els germans i/o els companys.

El taller serà aquest divendres 3 de febrer a les 17h

01_tallerbibliorca_oct16El Carlos, el nostre bibliotecari, ens acompanyarà durant aquesta bonica estona i ens regalarà alguna sorpresa de conte.

El taller serà el proper divendres 3 de febrer de 17 a 18h i té un cost simbòlic voluntari  de mínim 1€, que a banda d’ajudar-nos a cobrir les despeses del propi taller, suposen una col·laboració directa en l’adquisició de nous llibres i contes per la biblioteca. De l’últim taller, es va recollir un total de 45€ de donatius, que es destinaran a comprar el material necessari per fer una pintura mural a la paret de la nostra biblioteca, a càrrec d’un artista local amb qui col·laborarem conjuntament.

Us animem a perticipar-hi!

Cal que us inscriviu enviant un correu electrònic a ceipgranes@xtec.cat o trucant per telèfon al 938461752 i  indicant el nom de l’alumne i el curs.

 

 

TALLER A LA BIBLIOTECA DE L’ESCOLA

TÍTOL: VINE A PASSAR UNA BONA ESTONA EN FAMILIA, A LA BIBLIOTECA ASTÈRIX

DATA: DIVENDRES 3 DE FEBRER 2017                 HORA: 17 a 18h

ADREÇAT A: TOTS ELS INFANTS DE L’ESCOLA ACOMPANYATS DE LES SEVES FAMILIES

PREU: VOLUNTAT (mínim 1€)

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: cal que us inscriviu enviant un correu electrònic a ceipgranes@xtec.cat o trucant per telèfon al 938461752 i indicant el nom de l’alumne i el curs.