Propera renovació de

Aquest proper mes de maig la junta actual de l’AMPA farem 2 anys, després dels quals, i seguint els estatuts, hem de renovar.
La junta actual, tot i que hi ha algunes persones que la configuren que no seguiran, vol continuar treballant amb i per a l’escola, però si voleu presentar candidatura o bé voleu sumar-vos a la nova junta, us comuniquem que el proper dimecres 26 d’abril, a les 21 h, es portarà a terme l’Assemblea Extraordinària que ratificarà l’equip.
D’altra banda, si algú de vosaltres vol unir-se al procés de traspàs que s’està començant a dur i a col.laborar amb l’actual junta, us convidem a la propera reunió el dijous 23 de febrer a les 21h al despatx de l’AMPA.

La Mercè Quesada, actual presidenta de la junta, és una de les persones que no continuarà a patir del 26 d’abril. Us deixa un escrit com a agraïment de la confiança que li heu fet. El podeu llegir AQUÍ

Tots som AMPA, tots som escola!
Us animem a participar-ne activament!

Podeu consultar els estatuts AQUÍ!