Casal de setembre

Un any mes, oferim a l’escola Ramon Macip -Dolors Granés el casal de setembre, per als dies previs a l’inici de curs, del 3 al 10 de setembre. En el cas que hi hagi demanda per la setmana anterior, la última de juliol (mínim 10 inscrits) el casal s’ampliarà.

El casal anirà a càrrec de l’empresa Temps Teu que gestiona habitualment els casalets dels dies de lliure disposició i les extraescolars de l’escola.

Els nens i nenes podran portar a terme diverses activitats lúdiques i creatives, i compartir amb els seus companys una estona agradable de lleure. Creiem en el joc lliure on podem treballar l’espontaneïtat, les relacions socials i l’autonomia amb un objectiu principal: fomentar un desenvolupament integral de l’alumne. També proposarem diferents activitats dirigides i classificades segons l’edat i per temàtiques on els infants podran adquirir eines per desenvolupar l’empatia, la solidaritat, el respecte pels torns, etc. Tant les activitats més creatives i lliures, com les relacionades amb jocs dirigits, els organitzarem segons el nombre de nens i nenes apuntades i segons les seves edats. Per tant, un cop sabem el nombre d’alumnes inscrits acabarem d’elaborar la taula d’activitats i els horaris fent-la arribar a totes les famílies apuntades al casal.

Els seguiments dels beneficis psicopedagògics els reflectirem en fitxes de seguiment per valorar i millorar les activitats realitzades.
El casal, proposat conjuntament amb l’equip Directiu de l’escola Dolors Granés, l’AMPA i Temps Teu, és obert a tots els nens i totes les nenes de Cardedeu.

Descarrega’t tota la informació i el full d’inscripció AQUÍ!