Eleccions al Consell Escolar

Des de l’AMPA us volem animar a participar del Consell Escolar de Centre. Per això, us compartim la informació que ens ha fet arribar l’escola sobre el procés de renovació parcial i eleccions que s’inicia ara fins el 21 de desembre.

El Consell Escolar és l’òrgan de participació dels diferents sectors de la comunitat educativa en el govern dels centres on hi tenen veu i vot mares, pares d’alumnes, el professorat,  el personal d’administració i serveis i l’Ajuntament. S’hi prenen decisions en relació a temes tan importants com el projecte educatiu, la normativa, la programació anual del centre o el servei de menjador. Us adjuntem un document amb més informació sobre les seves funcions i composició.

Preneu nota de les dates més rellevants:
  • 6 al 9 de novembre: reclamacions sobre el cens de pares, mares d’alumnes.
  • 5 al 16 de novembre: presentació candidatures dels diferents sectors (demanar document a secretaria)
  • 27 de novembre: jornada electoral professorat i personal administratiu i de serveis.
  • 28 de novembre: jornada electoral mares i pares d’alumnes.
  • 21 de desembre: últim dia per constituir el Consell Escolar
portada-1Al taulell d’anuncis situat a la secretaria s’ha penjat la convocatòria d’eleccions al Consell Escolar, el calendari, el cens de mares, pares i tutors/es d’alumnes i hi anirem publicant tots els documents relatius al procés electoral.

 

Us animem a participar-hi, ja sigui presentant la vostra candidatura i sobretot votant a les eleccions del dia 28 de novembre. Tots i totes fem escola!!

Si voleu saber-ne mes sobre els Consells esoclars, podeu consultar els següents enllaços: