Bones Festes!!

Estimades famílies,

des de l’AMPA us volem donar les gràcies a totes les famílies, mestres, direcció i personal no docent de l’escola que heu participat d’una manera o d’un altra, aportant el vostre granet de sorra, col·laborant en les activitats que hem organitzat o bé, comprant algun dels nostres productes: samarreta, bidó, porta entrepans, calendari, tiquet de la panera…

És per tot això que l’equip de l’AMPA us volem explicar el que hem fet entre tots i totes aquest primer trimestre.

  • Quota de socis: serveix per tenir contractat al Carlos, el bibliotecari de l’escola que participa activament en el projecte Astèrix.
  • Aportació festa de benvinguda a Sant Hilari (recaptació de 460€): S’han invertit en la compra de material per transformar espais del pati, concretament amb la compra de material per a una zona de teatre i un altra d’escènic per valor de 428,03€. Aquests espais es troben encara en fase de construcció a l’espera de que arribi tot el material.
    També hem comprat 100 peces de Lego per valor de 5€ per la ludoteca de Cicle Inicial.
  • Altres aportacions (marxandatge, panera de Nadal, etc):  el que s’ha recaptat s’ha invertit en un espai de música del pati (283€) i es té previst invertir la resta en altres millores tal i com se’ns sol·licita des de la direcció d’escola.
  • Els diners sobrants, els anirem invertint a mida que avanci el curs i segons les necessitats que l’escola tingui.

Amb els deures fets, aquest trimestre només ens manquen dues coses:

  1. Agrair-vos-ho molt a totes les famílies que participeu d’una manera més o menys activa amb l’AMPA. Gràcies al vostre temps i a la vostra energia el Granés cada dia mola més.
  2. Desitjar-vos a totes les famílies, mestres, direcció, equip no docent i, en definitiva a tota la comunitat educativa del Granes, un Molt Bon Nadal!