Extraescolars curs 2019-2020

Com molts sabeu, l’empresa Temps teu és l’encarregada de gestionar les activitats extraecolars, acollida i casals del dies de lliure disposició de l’escola.

Us presentem les propostes d’extraescolars per aquest proper curs 2019-2020. Com en anys anteriors, hi ha propostes en les diferents franges horàries (migdia i tarda) i per a totes les edats d’octubre a maig.

Us recordem que tant les activitat com els casals estan oberts a tots els infants de les diferent escoles de Cardedeu, tant si són socis de l’AMPA com si no ho són. Però recordeu, els socis tenen descompte!

Podeu descarregar-vos els horaris, els fulls per fer les inscripcions i la normativa clicant AQUÍ!

horaris-extraescolars.jpg

Per a dubtes o aclariments us podeu adreçar a tempsteu@gmail.com o al telèfon 671284618.