Ja estan disponibles els números de la Panera de Nadal de l’escola Granés

Ja tenim aquí el 3er sorteig de la Panera de Nadal de l’escola Granés!

Torrons, Fruites, verdures, embotit, neules, dolços i alguna sorpresa més… tot Km0 de productors locals de Cardedeu! Màxima qualitat i il·lusió!

Per comprar números podeu dirigir-vos al vostre representant d’aula, venir a l’AMPA en horari de despatx els dimecres de 16:30 a 17h, o bé mitjançant el Jose i l’Aurora (conserges) a les entrades i sortides d’escola!

Gràcies per participar-hi perquè així fem créixer projectes!

panera Granés

Enguany una Panera guanyadora (1r premi) i 2 paneretes de consolació (2on i 3r premi).

El 1r premi serà pel número de 3 xifres coincident amb el número premiat al TRIO del dia 18 de desembre del 2019. En cas  que no s’hagués venut aquest número, el guanyador serà el número consecutiu superior més proper venut.

El 2on premi serà el número premiat al TRIO (1r premi) +84 (que són els anys que té la nostra escola actual) i el 3r, sortirà de sumar 84 al 2on. En cas de no haver estat venuts, el 2n i 3r premi seran pels números consecutius superiors més propers venuts.

Farem difusió via whatsap dels números premiats!

Que la sort us acompanyi!!!!!!