ESPAI DE TROBADA DE FAMÍLIES AMB INFANTS DE 6 A 12 ANYS A PARTIR DEL 28 DE GENER

Encara esteu a temps d’inscriure-us a l’Espai de trobada de famílies amb infants de 6 a 12 anys. Finalment les trobades comencen el 28 gener i les inscripcions estan obertes fins el mateix dia. Més info al 93 844 41 40.

L’objectiu és compartir i reflexionar sobre tot allò relacionat amb la criança, de manera comunitària, i s’emmarca en el nou model dels serveis socials municipals. Reunió informativa el dijous 9 de gener, a les 17 h, a l’Escola Dolors Granés.

El dimarts 14 de gener s’inicia el primer espai de trobada amb famílies que estiguin a càrrec d’infants d’entre 6 i 12 anys d’edat. L’objectiu d’aquest espai és compartir i reflexionar sobre diferents qüestions relacionades amb la criança i, alhora, ser un espai d’intercanvi d’experiències i resoldre dubtes i inquietuds.

L’activitat es farà a l’Escola Ramon Macip-Dolors Granés cada dimarts de 17 a 19 hores, del 14 de gener al 31 de març, i estarà dinamitzada per una treballadora i una educadora social de l’equip de serveis socials de l’Ajuntament de Cardedeu.

Aquesta iniciativa forma part de la posada en funcionament del nou model de serveis socials, que tot i mantenir l’atenció individualitzada, es completa amb treballs grupals i comunitaris adreçats tant a les persones usuàries dels serveis socials com a tota la ciutadania. La necessitat de fer front a situacions complexes que no tenen resposta des de plantejaments estrictament individuals passa pel treball conjunt amb un enfocament comunitari, per tal d’aconseguir objectius comuns, i la inclusió i la millora de les condicions de vida de tota la ciutadania.

 

espai_trobada_families_calendari