4t Sorteig de la cistella de Nadal del Granés!

💫💫💫 Recordeu la PANERA DE NADAL del Granés?
Ja la tenim aquí!

Una cistella km 0, amb el suport del comerç de proximitat!
A només 2 € la butlleta‼️

Turrons, dolços, fruita, verdura, ratafia, embotit, cervesa i moltes sorpreses més!

Enguany, una panera guanyadora (🥇1r premi) i 2 paneretes de consolació(🥈🥉 2n i 3r premi).

  • El 1r premi serà pel número de 3 xifres coincident amb el número premiat al TRIO del dia 16 de desembre del 2021. En cas que no s’hagués venut aquest número, el guanyador serà el número consecutiu superior més proper venut.
  • El 2n premi serà el número premiat al TRIO (1r premi) + 86 (que són els anys que té la nostra escola actual) i el 3r premi, sortirà de sumar 86 al 2n. En cas de no haver estat venuts, el 2n i 3r premi seran pels números consecutius superiors més propers venuts.

Farem difusió via whatsap dels números premiats!
Que la sort us acompanyi!!! 🎉🎉🎉

🔜 El 17 de desembre, a la festa de Nadal dels Jocs Vius de Cardedeu, farem entrega de les paneres guanyadores.

Beneficis íntegrament destinats a fer créixer projectes a l’escola!

💯 Cardedeu
🔝🔝🔝 Torrons Hi som, Llonganisses de Can Julià i Clos Codina, Verdures de Can Viñals,la Fenecada i Cal Cerdà, Dolços de la Ricós, Forn Puig, Domènech, Èric Pastisser, Ratafia dels Trabucaires, Cervesa Sant Jordi, Herbetes de Can pepe, Sorpresetes del Gat Corneli, Coderch, Paperots, 4ECO, el Museu i l’AFA!Ja la tenim aquí!