L’AMPA informa!!

NOVETATS A L’AMPA!

Hola famílies!

Estem a punt de començar un nou curs i per l’AMPA de l’escola aquest és un moment molt emocionant ja que acabem d’estrenar-nos com a junta, amb cares conegudes però també amb alguna de nova; ara bé, amb les mateixes ganes de  fer la feina i continuar amb l’empenta de l’equip predecessor!

La nova junta som:

 • Presidenta: Mercè Quesada
 • Vicepresidenta: Ana Caro
 • Secretària: Marta Núñez
 • Tresorera: Cristina Garcia
 • Vocals: Gemma Seguer, Montse Garriga, Lourdes López, Lurdes Martínez, Raquel Oncala, Susana del Pino, Sandra Lago

Les comissions principals són:

 • Menjador: Mercè Quesada, Lourdes López i Marta Núñez
 • Difusió: Marta Núñez
 • Comptable: Cristina Garcia, Sandra Lago i Susana del Pino
 • Mobilitat: Marta Núñez amb la col.laboració de Laura Tovo
 • Festes: Ana Caro, Raquel Oncala i suport de Gemma Seguer, Lourdes López i Mercè Quesada
 • Extraescolars: Gemma Seguer, Lourdes López i Lurdes Martínez

I com a tota nova etapa, comencem amb alguns canvis que us volem fer saber:

Recordeu que l’AMPA ho som tots i totes!

Si encara no sou socis i us voleu implicar en la millora continuada del procés educatiu dels vostres infants, us animem a entrar a www.ampagranes.com i a fer-vos socis; i si ja ho sou, us animem a fer-vos-hi presents i a col.laborar-hi!! Cada primer dimecres de mes ens trobem per gestionar els diferents temes que sorgeixen dins i fora de l’escola i afecten a l’educació dels nostres nens i nenes.

“Us recordem que a parti del 14 de setembre ja està disponible l’espai d’acollida. Trobareu tota la informació al web

Grup Brigada

Aprofitem aquest comunicat per comentar-vos que hi ha un grup de whatsapp (Grup Brigada) creat per pares i mares per col.laborar en les feines d’arrenjament de l’escola. Si en voleu formar part per ajudar a que lluï més maca i adaptada a les necessitats escolars, podeu integrar-vos enviant-nos el vostre nom i telèfon mòbil a info.ampagranes@gmail.com. El passarem a l’administradora del grup (Laura Tovo). Molt properament l’escola farà una crida per demanar ajuda en diverses i senzilles tasques de renovació, abans de que comenci el nou curs el proper 14 de setembre.

Que acabeu de passar unes bones vacances (els que encara en teniu) i ens veiem molt aviat!