Comença un nou curs!!

Benvinguts al nou curs 2015-2016

Per a tots els que estigueu interessats en les activitats extraescolars, el proper dijous 17 de setembre a les 16.45h farem una presentació del servei, de les activitats, espais i monitors.

Us hi esperem!!


Uns informem també que durant la 1ª setmana d’octubre es passaran els rebuts de la quota de soci.

Us recordem que la quota és de 28€ per família.

Si heu canviat les dades bancàries, us agraïríem que ens les feciu arribar per tal de tenir-les actualitzades.

Cada primer dimecres de mes ens trobem per gestionar els diferents temes que sorgeixen dins i fora de l’escola i afecten a l’educació dels nostres nens i nenes.


Espai d’acollida:

Des d’el 14 de setembre funcionarà l’espai d’acollida (de 7.30 a 9.00 i de 16.30 a 18.00). Tal i com passa amb les extraescolars, amb aquest curs s’enceta una nova etapa en la gestió d’aquest espai. Com ja us hem informat en diferents ocasions, el nou marc fiscal que regula les entitats sense ànim de lucre equiparant-les com a empreses, obliga a una gestió econòmica diferent. Això ha provocat que la implementació tant de l’espai d’acollida com de les extraescolars es faci a través d’una empresa. L’AMPA mantindrà un acord de col.laboració durant aquest curs amb l’empresa EL TEU TEMPS, que es farà càrrec d’ambdós espais. La monitora Rosa estarà a l’espai d’acollida, juntament amb la responsable de l’empresa, la Laura Tovo.

Els cobraments de l’espai d’acollida seran gestionats directament per TEU TEMPS TEU.

I recordeu, hem canviat l’adreça de correu electrònic:

Escriu-nos a info.ampagranes@gmail.com

Suggereix-nos a millorem.ampagranes@gmail.com