Signem per aturar el tancament d’una línia de P3 a Cardedeu!!

Com ja us hem estat informant, la Plataforma Cardedeu es Mou s’oposa a la mesura anunciada pel Departament d’Ensenyament de tancar una línia de P3 al municipi el proper curs 2016-2017  i que sol·licita la baixada de nombre d’infants a les aules i un repartiment equitatiu. 

És per això que s’ha iniciat una recollida de signatures digitals i presencials pel No tancament de cap grup de P3 a Cardedeu.

Trobareu punts de recollida de signatures els divendres a les sortides de les escoles (de 16.30 A 17h), els dilluns i dimecres al pavelló (de 17.30 a 19h) i els dijous a la cantonada de la biblioteca, al C. Dr. Klein amb Marededéu del Pilar (de 17 a 19h).

Per una escola millor…menys alumnes a les aules!!

IMG-20160318-WA0003

 

https://www.change.org/p/consellera-d-ensenyament-de-la-generalitat-de-catalunya-per-a-una-escola-millor-menys-alumnes-a-les-aules