Casal d’estiu 2016

Enguany el Casal d’estiu es durà a terme a la nostra escola, al Granés, i ha estat organitzat per l’AMPA Granés i l’AFA les Aigües i ha comptat amb la incorporació d’última hora de l’AFA de Can Manent.

A principis d’abril ens vam reunir l’AMPA del Granés i l’AFA de les Aigües per a seleccionar l’empresa que duria el servei del Casal d’estiu per aquest curs 2015-2016 seguint les bases publicades al web de l’AMPA el passat mes de març que regulaven tot el procés de selecció.

L’empresa que més s’ha adequat als requisits demanats per les dues AMPES/AFES ha estat Casolem. Molts la coneixereu perquè actualment, i des de fa una anys,  és l’encarregada de l’espai de migdia de l’escola.

El Casal girarà entorn els ibers: els Laïtes i els Lacets

“Fa molts i molts anys, a l’època de la prehistòria, entre Montjuïc i Montserrat, vivien dues tribus ben diferents: els Lacets i els Laïtes. Uns eren amants de la bona vida, els hi agradava gaudir al màxim de la natura i del temps lliure. En canvi els altres es passaven el dia treballant, eren supersticiosos i no els agradava gens relacionar-se amb la gent. Dues tribus ben diferents que hauran d’aprendre a conviure i els ajudarà a descobrir una vida més plena. Coneixerem setmana rere setmana els protagonistes de la nostra història: la Bora, la Zoma, en Kopi, en Tunk i en Piru”

Període d’inscripcions: del 16 al 27 de maig

Lloc: A cada escola

Escola Granés: al despatx de l’AMPA  (dijous, de 9 a 9:30), per e-mail a info.ampagranes@gmail.com i bústia de l’ escola

Escola Les Aigües: al despatx i bústia de l’ AFA

Escola Can Manent: bústia de Casolem

Documentació i forma de pagament: com s’indicarà a la butlleta d’inscripció

CLICA AQUÍ PER DESCARREGAR-TE PREUS I SETMANES!

Aprofitem per informar-vos que del 29 d’agost al 9 de setembre també hi haurà casal a l’escola, a càrrec de Temps teu que actualment gestiona l’espai d’acollida, les extraescolars i els casals de dies de lliure elecció.

IMPORTANT: Per a totes les famílies interessades, hi haurà una reunió informativa sobre els Casals el proper 11 de maig, a les 20 h., a la Sala d’Actes de la nostra escola.