últimes notícies de la ” Plataforma Cardedeu Es Mou”

Us fem arribar les últimes notícies  de les actuacions dutes a terme per la Plataforma Cardedeu Es Mou per una educació  pública i de qualitat al municipi.

Esperem que siguin del vostre interès!!

Des de la Plataforma Cardedeu Es Mou ens informen dels darrers esdeveniments en la defensa d’una educació pública i de qualitat al nostre municipi i el possible tancament d’una línia de p3:

  • Darrerament s’han celebrat unes quantes taules rodones amb les escoles, AMPA / AFA, ajuntament i plataforma de les quals ha sorgit un consens total envers el manteniment de les 10 línies de p3 i la reducció per igual de les ràtios a tots els centres. Amb les dades de preinscripció a la mà això significaria 22-23 infants classe.
  • S’ha redactat una instància a la que s’han adherit tots els centres de primària i les seves AMPA / AFA (de fet s’hi ha adherit el consell escolar municipal) que avui mateix s’ha presentat a serveis territorials per demanar fermament que es compleixi amb els dos acords anteriors.
  • La regidora, molt probablement acompanyada de l’alcalde, s’entrevistaran amb la cap de serveis territorials per palesar la demanda social sobre aquest tema i fer pressió abans de l’adjudicació definitiva de places.
  • S’estan recollint signatures en diferents punts del poble per presentar-les a SSTT i demostrar la força que hi ha darrera aquesta instància. El dia 23 d’abril farem l’últim esforç de recollida de signatures, ens faltaran mans i tota ajuda serà més que benvinguda!
  • El dia 30 d’abril es farà un cercavila festiu i reivindicatiu per donar força a l’ajuntament en la negociació. Ens trobarem tots i totes a la XXXXXX.

Us hi esperem!!

Us mantindrem informats/des!!

 

Qui és Cardedeues Mou?

La Plataforma Cardedeu Es Mou és un moviment ciutadà nascut de la inquietud envers la retallada de recursos a l’educació pública. No està vinculada a cap partit i el seu objectiu és contribuir a defensar l’educació pública al nostre poble.  Ara està centrada en evitar el tancament d’una línia de p3 però no es vol quedar aquí: continuarà en peu pels altres temes que afectaran al municipi a mig termini (instituts, …). És una organització oberta i transparent, amb voluntat de sumar. Si vols formar-ne part o col·laborar puntualment, fes-nos-ho saber al mail cardedeuesmou@gmail.com

Cardedeu no para, CARDEDEU ES MOU!