“Com acompanyem als infants en els conflictes?” Nova xerrada a l’espai famílies!

Continuen les xerrades organitzades des de l’Espai famílies del Granés i obertes a tota la comunitat educativa de la Vila.

La propera serà dimecres 27 d’abril a càrrec de Sílvia Palou: “Com acompayem als infants en els conflictes?”

Us hi esperem!! Segur que no ens deixa indiferents!!

Com ja sabeu, des de l’escola, amb la col·laboració de l’AMPA s’estan organitzant una sèrie de xerrades  adreçades a tota la comunitat escolar, en especial famílies i mestres amb ponents de primer nivell  que ens oferiran diferents mirades al voltant dels infants pel que fa a plantejaments pedagògics, emocionals, de relació…

Les xerrades tindran lloc a la sala d’actes de l’escola (edifici de primària), son gratuïtes i obertes a tots els membres de la comunitat escolar.

Per aquest últim trimestre hi ha programades les següents xerrades:

  • Dimecres 27 d’abril a les 16.45 h: “Com acompanyem als infants en els conflictes?” a càrrec de Sílvia Palou
  • Divendres 20 de maig:  “Musicoteràpia. La importància de la música, l’art i la creativitat en el desenvolupament de l’infant” a càrrec de Joan Capafons

Sílvia Palou és llicenciada en psicologia,  Graduada en magisteri i especialitat educació infantil per la UAB,  Llicència d’estudis remunerada, del Departament d’Educació, sobre “ Educació emocional”, Postgrau de Pedagogia sistèmica, a l’Institut Gestalt de Barcelona, reconegut per la Universitat CUDEC de Mèxic i Formació en Constel·lacions familiars.

Diapositiva1