Mercat Vintage solidari

S’acosta el 1er Granés Mercat Vintage Solidari!

L’AMPA Granés estem organitzant pel proper dissabte 7 de maig el Primer Granés Mercat Vintage Solidari per a recaptar fons per a la millora de l’espai polivalent i d’acollida.

mercat vintageEncara teniu temps per portar roba i complements que ja no us poseu i que estiguin en bones condicions per poder celebrar el mercat. Es tracta de fer un mercat de segona mà que ens permeti recaptar fons per a eixugar les despeses que estem tenint en la millora d’aquest espai.

Trobareu els  punts de recollida al vestíbul d’infantil, al de primària i a l’espai d’acollida. Hi podeu deixar allà les vostres bosses.

El mercat vintage solidari el celebrarem el dissabte 7 de maig, a partir de les 11 del matí i fins les 14h, a la cantonada del carrer Dr. Klein amb Mare de Déu del Pilar. En cas de pluja quedarà posposat a nova data.