Gràcies famílies!!

Volem donar-vos les gràcies per acompanyar-nos durant el nostre primer curs com a nova junta d’AMPA. Hem après molt al vostre costat i esperem aprendre’n molt més i continuar fent feina el millor que podem el curs vinent!

Gràcies a totes les famílies que formem part de l’AMPA la nostra escola està oferint un Espai Família i Educació, que ofereix conferències i tallers de gran interès pedagògic per a tota la comunitat educativa, especialment per a pares i mares, i també s’ha renovat la Biblioteca Astèrix gràcies a la contractació d’un dinamitzador cultural. Per al curs proper estem preparant un nou programa de conferències i tallers que esperem sigui del vostre interès. Us en mantindrem informats properament.

Com sempre, estem a la vostra disposició i escolta mitjançant els correus electrònics:

Ens veiem el proper 12 de setembre!