CASAL DE SETEMBRE

Com a novetat aquest any, des de l’AMPA del Dolors Granés i les AFES de les Aigües i Can Manent, oferim a l’escola Ramon Macip -Dolors Granés el casal de setembre, per als dies previs a l’inici de curs (del 29 d’agost al 9 de setmbre).

El casal anirà a càrrec de l’empresa Temps Teu que gestiona habitualment els casalets dels dies de lliure disposició i les extraescolars de l’escola.

 

Temps Teu entén el casal d’estiu com una activitat lúdica i educativa on els nens i nenes poden gaudir del seu temps de lleure i a l´hora treballar els valors d’una manera activa i divertida amb propostes fora de lo habitual durant la resta del curs. Creiem en l’aprenentatge mitjançant el joc, compartint l’espai entre tots els infant de diferents edats. Construirem un món màgic on els infants desenvoluparan habilitats de relació amb els companys, monitors i el medi natural. També creiem que aquest espai de lleure serveix per reforçar els vincles de solidaritat, respecte, cooperació i empatia. Creiem també en una vida tranquil·la davant el ritme i l’estres habitual durant el curs escolar. Volem dedicar-hi temps a les activitats que realitzarem i gaudir de les persones amb un ritme tranquil. Donem importància a la diversitat i la inclusió, creiem que són uns dels pilars de la convivència. Per això volem que els nens i nenes tinguin l’oportunitat d’expressar-se lliurement en un ambient de confiança i proper i al mateix temps respectar les iniciatives, opinions i gustos de altres persones.

Descarrega’t tota la informació i inscripció AQUÍ!

Descarrega’t la programació del casal AQUÍ!