Un espai d’acollida renovat!

Com ja us vam informar en l’últim butlletí, gràcies als beneficis aconseguits amb el mercat Vintage que vam organitzar des de l’AMPA, hem pogut renovar i acondicionar l’espai polivalent on es realiza l’acollida de l’escola així com tallers i cursos.

Volem aprofitar per agrair-vos la vostra col·laboració i la de Temps teu per cuidar amb tanta cura l’espai!

Així és com ha quedat! Esperem que els nens i nenes en gaudeixin molt!

Com bé sabeu, l’acollida és un espai que oferim a les famílies per tal de facilitar la conciliació entre els horaris a la vida laboral amb els de l´escola. Entenem que és un espai on els nens i nenes necessiten d´un entorn familiar i acollidor on puguin portar a terme un joc lliure amb propostes pedagògiques i educatives diverses (creativitat, lectura, manualitats, joc lliure) que es poden fer en grup o individualment.

Per formalitzar la inscripció al servei d´acollida s´haurà de complimentar el full d’inscripció i retronar-lo a consergeria o al servei d´acollida de l´escola (espai de menjador).

Trobareu tota la informació sobre aquest espai AQUÍ!