Nou taller a la biblioteca Astèrix

Com ja ha informat l’escola per circular, aquest any, es vol obrir la biblioteca fora de l’horari escolar, i per aquest motiu, juntament amb el Carlos, el nostre bibliotecari, hem organitzat un seguit de tallers adreçats a diferents franges d’edat. Aquests tallers es faran alguns divendres de 17 a 18h i tenen per objectiu oferir moments de lectura compartida amb les famílies a més de donar a conèixer les propostes de la nostra biblioteca d’una manera divertida.

El primer taller “Vine a descobrir la biblioteca Astèrix”serà el proper divendres 21 d’octubre de 17 a 8h i estarà adreçat a infants des de P3 a 2on. Cal inscripció prèvia al correu ceipgranes@xtec.cat 

Aquests tallers tindran un cost simbòlic voluntari (mínim 1€), que a banda d’ajudar-nos a cobrir les despeses del propi taller, suposaran una col·laboració directa en l’adquisició de nous llibres i contes per la biblioteca.

TÍTOL: VINE A DESCOBRIR LA BIBLIOTECA ASTÈRIX

DATA: DIVENDRES 21 d’OCTUBRE

HORA: 17 a 18h

ADREÇAT A: INFANTS DE P3 a 2n

PREU: VOLUNTAT (mínim 1€)

INSCRIPCIÓ PRÈVIA: cal que us inscriviu enviant un correu electrònic a ceipgranes@xtec.cat o trucant per telèfon al 938461752 i indicant el nom de l’alumne i el curs.

Aprofitem per comunicar-vos que des de fa anys, amb la vostra col·laboració, l’AMPA és qui contracta la figura del bibliotecari que ajuda a l’escola en la gestió de la l’espai i que des del curs passat, ha estat l’encarregat de remodelar i catalogar la biblioteca per tal d’actualitzar-la segons la Classificació Documental Universal (CDU) i apropar-la als petits i joves lectors.

Trobareu tota la informació sobre l’espai de la Biblioteca AQUÍ!