Es constitueix la primera junta territorial de la FaPaC del Vallès Oriental-Maresme

Un total de 25 AMPES d’escoles i instituts públics ens vam reunir el passat dissabte 15 d’octubre a Mollet per constituir la primera junta territorial de la FAPAC (Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya) al Vallès Oriental-Maresme.

La nova junta que està presidida per Mario Parra de l’AMPA de l’escola Soler de Vilardell, de Sant Celoni, i compta amb la cardedeuenca Sandra Becerril de l’AFA Can Manent com a Secretària, va marcar com a objectius treballar per la millora dels edificis i acabar amb els barracons, evitar tancaments de grups a les escoles i aconseguir situar la ràtio a primària en 20 alumnes per aula.

Aquesta nova junta territorial del Vallès Oriental – Maresme de la FAPAC representa un total de 262 AMPES de les dues comarques, aproximadament un 70 o 75% del total d’AMPES de centres educatius, entre escoles bressol, primària i instituts, entre les quals s’hi troba la nostra AMPA.

Si vols més informació sobre la FaPac, clica AQUÍ!