Espectacle de final de curs de les extraescolars

Com alguns de vosaltres ja coneixeu de l’any passat, hem programat pel proper 11 de maig a les 18h al CeCuCa un espectacle a final de curs amb totes les activitats extraescolars englobades en una mateixa història.

Tots els grups, monitors, grans i petits han treballat amb alegria i il·lusió durant el curs. Ara,  volem compartir tot això viscut amb familiars i amics.

Hem tornat a crear una història per poder unificar totes les activitats en un mateix eix conductor. Alguns dels participants sortiran en escena i altres en projeccions de vídeos o fotografies. D’aquesta manera, estaran presents en l’obra tots els infants que realitzen activitats  extraescolars a l’escola Dolors Granés, encara que no estiguin  físicament en escena.

Malgrat tot, sortir en escena és voluntari, només s’hauria d’avisar al monitor corresponent en cas de no voler sortir.

Grups d’extraescolars que apareixen en vídeos o imatges:

Psicomotricitat, futbol sala, patinatge, anglès (grup de P3-P5 i grup 1r-6è), circ en anglès (grups   de P4-6è).

Grups d’extraescolars que sortiran en escena:

Teatre,  combo, guitarra, dansa creativa, dansa moderna, karate, programació videojocs, acrobàcia.

 

Com ens organitzem:

Assaig General:

Només pels alumnes que sortiran en escena presencialment

Dimecres 3 de maig de 17 a 19h a la sala d’actes del Granés havent berenat (farem un pica pica) Dissabte 6 de maig de 10 a 12h a la sala d’actes del Granés (farem esmorzar)

És molt important la assistència de tots els que participaran. Si no poden assistir a l’assaig, lamentablement tampoc podran actuar al CeCuCa.

 

Presentació de l’obra:

Dijous 11 de maig a les 18h al CECUCA. Els que participen presencialment hauran d’arribar ja berenats a les 17h i es quedaran amb els seus monitors d’extraescolars fins al final de  l’espectacle.

Us esperem a tots i totes el proper dijous 11 de maig al CeCuCa!