Nova junta d’AMPA

Ja tenim nova junta d’AMPA!

Com us hem anat informant darrerament, la setmana passada  es va celebrar l’Assemblea General on es configurava la renovació de l’AMPA, amb cares ja conegudes però moltes de noves.

El nou equip el formem un total de 17 persones que ens organitzem en comissions per tal de poder treballar i col·laborar més eficientment i transversalment amb i per l’escola!

Volem aprofitar per agrair a les companyes que ja no formen part de l’equip la gran feina que han fet al llarg d’aquests anys: Lourdes Lópes, Gemma Seguer, Lurdes Martínez, Mercè Quesada, Susana del Pino i Cristina Garcia, MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER LA FEINA FETA!!

Aprofitem també per recordar-vos que cada últim dimecres de mes, ens reunim a les 21h al despatx de l’AMPA, i aquestes reunions són obertes a tots els socis i sòcies. Esperem comptar amb tots i totes,  la vostra col·laboració és important.

Tots i totes sóm AMPA! fem -nos sentir!

L’actual junta d’ AMPA sóm:

PRESIDENTA: Maria Salazar Rodríguez

SECRETÀRIA: Marta Núñez Camprubí

TRESOSRERA: Ana Caro Illa

VOCALS: Xavier Germain Bofill, Alba GarrigaMontañà, Sandra Lago, Montse GarrigaMontañà, Raquel Oncala Pons, Sara Benito Hidalgo, Maite Garcia Roc, Gemma Vila, Sònia Ba Forné, Rosa Serra Mitjans, Claudia Gómez Blasco, Montse Pujol, Mar Bertran Calvera i Marina Rivera.

Les comissions i els membres que les integren són:

PODEU DESCARREGAR-VOS ELS CORREUS AQUÍ!

PODEU DESCARREGAR-VOS L’ACTA DE CONSTITUCIÓ DE NOVA JUNTA AQUÍ!