Informació Casal de setembre

Famílies, un any més l’AMPA juntament amb Temps Teu organitzem el Casal de Setembre a l’escola, per a totes aquelles famílies de Cardedeu que ho necessitin.

Les inscripcions estan obertes fins el 28 de juliol.

El Casal tindrà lloc del dia 28 d’agost al 8 de setembre i es farà a la nostra escola. Us recordem també, que el casal està obert a tots els nens i nenes que ho necessitin.

Els nens i nenes podran portar a terme diverses activitats lúdiques i creatives, i compartir amb els seus companys una estona agradable de lleure. Creiem en el joc lliure on podem treballar l’espontaneïtat, les relacions socials i l’autonomia amb un objectiu principal: fomentar un desenvolupament integral de l’alumne. També proposarem  diferents activitats dirigides i classificades segons l’edat i per temàtiques on els infants podran adquirir eines per desenvolupar l’empatia, la solidaritat, el respecte pels torns, etc.

Tant les activitats més creatives i lliures, com les relacionades amb jocs dirigits, els organitzarem segons el nombre de nens i nenes apuntades i segons les seves
edats. Per tant, un cop sabem el nombre d’alumnes inscrits acabarem d’elaborar la taula d’activitats i els horaris fent-la arribar a totes les famílies apuntades al casal.

El casal, proposat conjuntament amb l’equip Directiu de l’escola Dolors Granés, l’AMPA i Temps Teu, és obert a tots els nens i les nenes de Cardedeu.

 

INFORMACIÓ D’INTERÈS:

LLOC: escola Ramon Macip-Dolors Granés

DIES: del 28 d’agost al 8 de setembre de 2017

HORARI:

  • acollida >> 7.30-9h
  • matí >> 9.13h
  • menjador >> 13-15h
  • tarda >> 15-16.30h
  • acollida >>16.30-18h

DOCUMENTS A DESCARREGAR:

  1. Informació del casal
  2. Full d’inscripció

Les inscripcions estan obertes fins el 28 de juliol.

ON LLIURAR LA INFORMACIÓ:

a Temps Teu per correu electrònic a tempsteu@gmail.com o a info.ampagranes@gmail.com

També podeu trucar a 667628660