ANIMEU-VOS A PARTICIPAR A L’ENQUESTA “BARÒMETRE DE L’EDUCACIÓ” !!

Les famílies no sempre tenim l’oportunitat d’expressar i compartir la nostra opinió sobre què pensem del sistema educatiu, com valorem l’educació que reben els notres fills/es, quines coses canviaríem o què demanaríem a l’administració.

Molt sovint la nostra veu es vol silenciar. Ara tenim l’oportunitat perquè no sigui així.

Gràcies a una col·laboració de la FaPaC amb la Fundació Bofill tenim a la nostra disposició l’Enquesta “Baròmetre de l’educació”, una iniciativa que ens permet dir-hi la nostra com a mares i pares. Les dades seran tractades de forma anònima i sereu els primers en rebre els resultats.

Entreu i empleneu l’Enquesta en el següent enllaçNomés us portarà uns minuts. 

Diguem-ho a totes famílies de la nostra escola perquè també hi participin.

Moltes mares i pares ja ho han fet i han donat la seva opinió. És molt important de cara al començament del curs vinent.

Val la pena! Demostrem que tenim veu!