8 de març | Vaga feminista

El proper 8 de març totes les dones del poble i del país som cridades a participar en la 1ª vaga feminista de tot l’estat, que té per objectiu informar, visibilitzar i conscienciar sobre la situació de desigualtat que patim les dones pel sòl fet de ser-ho, tant en l’àmbit polític, cultural, laboral o sexual, d’entre d’altres.

És una vaga adreçada a totes les dones, tant les que treballem de manera retribuïda, com les que no, incloent a les dones que ens dediquem a la cura de petites i grans. Aquest dia, no treballis, no consumeixis, no cuidis, no facis. Demostrem al món sencer què passa quan les dones diem prou.

Per ser un col.lectiu majoritàriament format per dones us animem especialment a les mestres a que us afegiu a la vaga, oferint tant sòls els serveis mínims que estableixi la llei.

Estigueu atentes a les accions que se succeïran a Cardedeu al llarg del 8 de març seguint-nos a les xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.

També us recordem que estem convocades a la gran manifestació de Barcelona a partir de les 18h a Pl.Catalunya.

Per ampliar dades sobre Per què fem la vaga?, conèixer els teus Drets davant la vaga, llegir el Manifest i o simplement tenir Informació Vaga Feminista de primera mà, clica als enllaços.

vagafeminista.cat

#VagaFeminista

Col.lectiu de Dones de Cardedeu per la Vaga Feminista del 8 de març.

0001