Millorem les escoles amb els pressupostos participatius. Tot@s a votar!

Aquest any 2018 els cardedeuencs i cardedeuenques podrem intervenir en una part del pressupost municipal. D’una banda, podrem decidir a què es dediquen 200.000 € del capítol d’inversions del pressupost municipal i, per l’altra, prioritzar entre diversos projectes proposats per l’equip de govern per valor de 200.000 € més.

Aquest procés s’ha dividit en 3 fases: l’elaboració de propostes, la votació de les propostes i el retorn de les escollides i la seva execució.

Les AMPA i AFA hi hem participat conjuntament  presentant una proposta de millora de les nostres escoles i instituts i la nostra AMPA ha estat present també en la comissió ciutadana filtrant i pressupostant les propostes recollides.

I ara arriba l’hora de les votacions! del 18 al 31 de maig tothom qui sigui major de 16 anys podrà votar les diferents propostes.

I com no pot ser d’una altra manera, des de l’AMPA us demanem un vot per les propostes que hem presentat de millora a les escoles, la trobareu on diu “Equipaments: millores a les escoles” i que en el nostre cas seria:

  • col·locar parquet a P5
  • Arreglar magatzem i lavabos del pati
  • Actualitzar la ràdio de l’escola i fer una instal·lació per tot el recinte
  • Ombrejar els patis

0001

Trobareu tota la informació AQUÍ!