8 de juny, festa-sopar de final de curs!!

Famílies, com cada any, celebrem la festa-sopar de final de curs!

Enguany serà el proper divendres 8 de juny a les 20h al pati de l’escola i hi serem tota la comunitat educativa: alumnes, famílies, mestres, servei de neteja, equip de menjador… i tots els que amb energia i il·lusió contribuïm a millorar la nostra gran escola.

Aquest any la festa serà una micadiferent. Us ho expliquem:

Cadascú s’ha de portar el sopar, els plats, coberts i el got i la beguda, nosaltres ens encarreguem de les taules, cadires, decoració i de l’espectacle  que enguany anirà a càrrec de Temps Teu i podrem gaudir de demostracions d’extraescolars, música i alguna sorpresa…

Per tal de cobrir les despeses de compra i lloguer d’aquest material, el sopar té un cost d’1€ per persona (nens i nenes inclosos) que heu de pagar a l’Aurora o al despatx de l’AMPA on us donarem una polsera que us donarà accés a la festa.

 

També com cada any us proposem fer, entre tots i totes, un buffet lliure de postres.

Així doncs, animeu-vos a portar la vostra especialitat!

I per últim, recordeu que tots els alumnes han de venir acompanyats d’un adult.

Us hi esperem a tots i totes! fem una gran festa!!

Esperem que gaudiu de la festa tant com nosaltres preparan-la!!