COMISSIONS DE L’AFA 2020-2021

Des de l’AFA treballem plegades per comissions, on cadascú i cadascuna de nosaltres aporta el seu granet de sorra. Algunes són més estables i d’altres van sorgint espontàniament durant el curs. Us detallem algunes de les comission i us animem a unir-vos a les que més us motivin.

Podeu escriure-‘ns a a afagranes@gmail.com i us donarem accés als grups de treball per whatsapp. Hem deshabilitat els enllaços públics perquè hem rebut publicitat massiva i enllaços maliciosos en els darrers mesos, gràcies per la comprensió.

📚 Comissió de Biblioteca: per treballar conjuntament amb l’escola lectures interessants, noves propostes per fomentar l’hàbit lector…

🐲 Comissió de Carnestoltes: fem créixer la comparsa del Granés i decidim la disfressa d’aquest curs!

Comissió EcoGranés: emergència climàtica, sostenibilitat, reutilització… Treballem des de l’escola per un món millor.

🌈 Comissió Coeducació: treballem per l’eliminació de la desigualtat per motius de gènere, d’estereotips i discriminacions; revisem materials, participem en jornades, organitzem activitats. T’hi apuntes?

🎉 Comissió de Festes: treballem per col·laborar amb les festes de l’escola, la castanyada, Santa Cecília, Nadal, Sant Jordi, Festa de fi de curs, etc.

🛠 Comissió FemGranés: col·laborem a mantenir l’escola guapa, i els patis plens de color, si t’agrada el bricolatge aquest és el teu grup.

📣 Comissió Comunicació: aquí es cou la informació per a les xarxes, la web, i els whatsapps de les famílies.

AFAnyeu-vos!!!