Agraïment a Temps Teu per tota la dedicació a la gran família del Granés

Des de fa un bon grapat d’anys, Temps Teu ha ofert els serveis d’acollida, extraescolars, casals i casalets a l’escola Granés, ajudant-nos a conciliar els horaris familiars i escolars.

A través d’una mirada propera, d’acompanyament i màxim respecte als infants, l’equip de Temps Teu ha ampliat la família de la comunitat educativa del Granés que formem alumnes, famílies i tot el claustre i PAS de l’escola.

El nostre més sincer agraïment a la Laura Tovo. Sense ella Temps Teu no seria una realitat. A ella i a tot el seu equip, gràcies de tot cor. Compartim amb tots vosaltres aquest meravellós vídeo del seu pas per l’escola.

A partir del mes de desembre el servei d’acollida al Granés estarà coordinat per l’AFA de l’escola seguint amb la mateixa mirada i monitors de Temps Teu, en la mesura que ens sigui possible.

Entenem l’acollida com un espai on els nens i nenes se sentin en un entorn familiar i acollidor, on puguin dur a terme un joc lliure i alhora propostes pedagògiques i educatives diverses: creativitat, lectura, manualitats… i puguin passar una estona agradable amb els seus companys.

Per a més informació:
afagranes.com/servei-dacollida

Podeu contactar-nos a:
afagranes@gmail.com