Dilluns 1 de març reprenem les extraescolars

Dilluns 1 de març reprenem les activitats extraescolars de l’AFA. De moment estem oferint Fitkids, Patinatge i Acrobàcia, però si teniu interès en les altres activitats proposades i aconseguim ser un mínim grup de famílies interessades, podem mirar la manera de reobrir les que encara no s’han iniciat.

Aquestes són algunes de les activitats extraescolars proposades per aquest curs per l’AFA.

Les extraescolars, com l’acollida, és un servei que oferim a les famílies per tal de facilitar la conciliació dels horaris familiars i escolars. Els darrers anys aquests serveis han estat gestionats per Temps Teu a través de conveni de col·laboració amb l’AFA. Des de desembre de 2020, l’AFA de l’escola gestionem directament el servei d’acollida i d’extraescolars, seguint amb els mateixos monitors i línia pedagògica.

Aquest curs, afectat per la COVID-19, no podrem oferir les propostes de migdia, però esperem poder desenvolupar les de tarda, complint amb totes les mesures de seguretat.

Les activitats extraescolars s’inicien a l’octubre i finalitzen al mes de maig (tot i que alguna activitat es pugui allargar per motius diversos).

Formulari d’inscripció extraescolars
Declaració responsable