Benvingut 2021!

Aquest segon trimestre el volem començar amb l’optimisme d’un nou any que no serà fàcil però que esperem poc a poc vagi retornant la normalitat a les nostres vides. Encara trigarem un bon grapat de mesos a poder abraçar-nos com ho fèiem abans, construint i compartint la vida, fent pinya, sense distàncies ni barreres…

Però valorem més que mai aprendre a dur una vida més calmada, gaudint de la família i de les coses senzilles, veient que tot i la situació que estem vivint, les nostres criatures segueixen corrent pel pati, amb un somriure que s’intueix sota la mascareta. Segueixen creixent, compartint, descobrint l’amistat, aprenent a llegir, a escriure, a viure…

I tot i que ens agradaria poder implicar-nos més a l’escola, poder participar de l’educació dels nostres fills i filles, poder entrar a les aules i col·laborar amb els i les mestres, ser una comunitat educativa activa i forta, la situació ens demana calma i més confiança que mai amb l’escola.

Des de l’AFA volem agrair a tot el claustre i a l’equip directiu la bona feina i l’esforç ingent que esteu fent aquest curs, perquè les coses segueixin funcionant i l’escola avançant. I us volem dir que seguim aquí, caminant al vostre costat, amb confiança.

Compteu amb nosaltres amb tot el que sigui possible. Hi serem tant com podrem!
Bon trimestre i bon any a totes les famílies de l’escola!