Benvinguda al nou curs i a les noves famílies

Engeguem amb moltes ganes el curs 2022/23. Des de l’AFA esperem que hàgiu passat unes bones vacances i us volem donar la benvinguda, en especial a les noves famílies. 

L’AFA som mares i pares voluntàries que organitzem un munt d’activitats, el servei d’acollida i les extraescolars, i col·laborem amb l’escola tant com podem. Ens organitzem en diferents comissions i ens trobem al despatx de l’AFA l’últim dijous de cada mes, a les 21 h. 

A la web www.afagranes.com trobareu informació de tot el que fem a l’AFA:  el calendari escolar, les activitats extraescolars, informació sobre el servei d’acollida, els menús del menjador, les comissions en què s’organitza l’AFA, etc. I també ens podeu seguir a les xarxes socials:  Facebook, Twitter i Instagram

Us animem a sumar-vos-hi i a fer més gran la família del Granés! Us podeu fer sòcies de l’AFA a través d’AMPASOFT*. Trobareu tota la informació de com inscriure-us a la web https://afagranes.com/afa.

Informacions importants de cara a l’inici de curs:

El servei d’acollida funcionarà a partir de les 7.30 h del matí des del primer dia d’escola. Si n’heu de fer ús els primers dies, us demanaríem que ens ho comuniquéssiu aquesta setmana per correu electrònic (afagranes@gmail.com) i ja fareu la inscripció via AMPASOFT* així que pugueu. 

Les activitats extraescolars, que ja podeu consultar a la web, començaran el mes d’octubre. Ben aviat us enviarem més informació de com fer la inscripció i amb l’explicació de cada proposta.

Ah! I reserveu-vos el diumenge 9 d’octubre, que farem la festa de benvinguda del nou curs amb activitats per a tota la família a l’ermita de Sant Hilari!

Ja ho tenim tot a punt i tenim moltes ganes de retrobar-nos! Que comenci l’espectacle!!

*AMPASOFT

Per gaudir dels serveis que ofereix l’AFA cal ser-ne socis i estar donats d’alta a l’eina AMPASOFT, el programari de gestió dels serveis d’acollida, extraescolars i altres activitats gestionades per l’AFA. 

Les famílies que ja éreu sòcies de l’AFA, de moment hi continueu inscrites i podreu accedir a AMPASOFT amb el mateix correu i contrasenya que el curs passat. Les famílies que encara no sou sòcies de l’AFA, us en podeu fer a https://afagranes.ampasoft.net. Rebreu confirmació a mesura que anem aprovant les sol·licituds. Algunes famílies ens heu dit que no havíeu rebut el correu de confirmació. Si us plau, reviseu el correu brossa/spam/promocions, per si hi ha hagués anat a parar per defecte.