OBERTES LES INSCRIPCIONS A LES EXTRAESCOLARS 2022-2023

✏️ Avui comencen les inscripcions a les activitats extraescolars del Granés.
Teniu temps fins al 29 de setembre.

👉🏻 ATENCIÓ: Extraescolars noves i renovades!!

♟️ 🎹 🎶 🥋 🎪 🎭 🤾🏼‍♂️ ⚽ 📗 👯‍♂️ 🎨

I reprenem les activitats en horari de migdia. 🕐


Calendari i horaris de les activitats extraescolars

🗓️ Del 3 d’octubre fins al 2 de juny en horari de 13.30 a 14.30 h (activitats de migdia) i de 17 a 18 h (activitats de tarda). Recordeu que totes les activitats de tarda tenen inclòs el temps de berenar (16.30 a 17.00 h).

Dossier de les propostes de les Activitats extraescolars al Granés 2022-2023

A continuació podeu consultar el dossier detallat de totes les propostes de les activitats extraescolars per al curs 2022-2023 que des de l’AFA hem preparat amb molta il·lusió i dedicació. Esperem que les propostes d’enguany us engresquin!

Inscripcions i normativa

Les inscripcions es faran del 12 al 29 setembre, a través d’AMPASOFT, el programa de gestió de tots els serveis de l’AFA (inscripció com a famílies sòcies de l’AFA, a les extraescolars i al servei d’acollida, gestió dels cobraments de tots els serveis, etc.). Si teniu dubtes, podeu consultar més informació sobre AMPASOFT.

Podeu consultar la normativa de les extraescolars 2022-2023 i descarregar-vos el full d’inscripció

Esperem que gaudiu de les extraescolars del Granés! 😃